Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

De Koningshoeven-ontmoeting: verschil tussen versies

 
Regel 1: Regel 1:
Dit jaarlijkse evenement ontstond in 2002 op initiatief van voormalig Commissaris van de Koningin Frank Houben en enkele leden van de [[Lions Club Tilburg]]. De Koningshoeven-ontmoeting vindt plaats in de kloostertuin van de Abdij van O.L. Vrouw van Koningshoeven ([[trappisten]]). Het is een informele bijeenkomst op topniveau, waar vertegenwoordigers van politiek, bestuurlijk, ondernemend, sportief en cultureel Brabant elkaar ontmoeten. Hiervoor worden vooraanstaande personen gevraagd om een toespraak te houden. Dit waren onder andere Onno Hoes en Karin van Gennip (2005), Karla [[Peijs]] (2006) en dr. Hans Wijffels (2009). Het overschot aan inkomsten van het gesponsorde evenement gaat naar een langlopend ontwikkelingsproject in Tanzania, in samenwerking met de Wilde Ganzen.[[Category:Tilburgs Lexicon]]
+
Dit jaarlijkse evenement ontstond in 2002 op initiatief van voormalig Commissaris van de Koningin Frank Houben en enkele leden van de [[Lions Club]] Tilburg. De Koningshoeven-ontmoeting vindt plaats in de kloostertuin van de Abdij van O.L. Vrouw van Koningshoeven ([[trappisten]]). Het is een informele bijeenkomst op topniveau, waar vertegenwoordigers van politiek, bestuurlijk, ondernemend, sportief en cultureel Brabant elkaar ontmoeten. Hiervoor worden vooraanstaande personen gevraagd om een toespraak te houden. Dit waren onder andere Onno Hoes en Karin van Gennip (2005), [[Karla Peijs]] (2006) en dr. Hans Wijffels (2009). Het overschot aan inkomsten van het gesponsorde evenement gaat naar een langlopend ontwikkelingsproject in Tanzania, in samenwerking met de Wilde Ganzen.
 +
 
 +
[[Categorie:Tilburgs_Lexicon]]

Versie van 15 jan 2013 om 00:39

Dit jaarlijkse evenement ontstond in 2002 op initiatief van voormalig Commissaris van de Koningin Frank Houben en enkele leden van de Lions Club Tilburg. De Koningshoeven-ontmoeting vindt plaats in de kloostertuin van de Abdij van O.L. Vrouw van Koningshoeven (trappisten). Het is een informele bijeenkomst op topniveau, waar vertegenwoordigers van politiek, bestuurlijk, ondernemend, sportief en cultureel Brabant elkaar ontmoeten. Hiervoor worden vooraanstaande personen gevraagd om een toespraak te houden. Dit waren onder andere Onno Hoes en Karin van Gennip (2005), Karla Peijs (2006) en dr. Hans Wijffels (2009). Het overschot aan inkomsten van het gesponsorde evenement gaat naar een langlopend ontwikkelingsproject in Tanzania, in samenwerking met de Wilde Ganzen.