Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Categorie:Onderwijsinstellingen

Scholen van Tilburg.jpg

Schrijf mee aan de geschiedenis van onderwijsinstellingen in Tilburg. Voeg verhalen, foto's en archiefbronnen toe. Vul elkaars verhalen aan in deze Tilburg Wiki! Typ in het zoekvenster de naam in van de school die je wilt beschrijven. Zit deze er al in, dan kun je wellicht aanvullingen geven. Ontbreekt je school nog in deze categorie, maak een nieuwe pagina aan.

Het zou mooi zijn als docenten, studenten en leerlingen collectief onderzoek doen. Graag hoor ik wie een bijdrage wil leveren. Stuur een mail naar petra.robben@mommerskwartier.nl


Foto´s en Beeldonline

Wil je je verhaal illustreren met foto´s? Je kunt eigen afbeeldingen gebruiken maar ook uit Beeldonline. Het is een databank met historische foto's. Deze vind je via de website van Regionaal Archief Tilburg. Zoek daarin eens naar je school. Vanuit Beeldonline kun je een koppeling naar de wiki maken of je slaat de foto op en voegt hem in als te uploaden bestand.

Social Media

In deze Wiki missen we de contactmogelijkheid. In Geschiedenislokaal013 is een groep aangemaakt 'Scholen van Tilburg', waarbij iedere deelnemer zich kan aansluiten. Bij Geschiedenislokaal013 moet je je wel aanmelden als lid.

Via Twitter kunnen we aangeven met een hashtag #scholenvantilburg als we de aandacht willen vestigen op dit project. Voorts is er een Twitteracount aangemaakt met ScholenvTilburg

Ondercategorieën

Deze categorie bevat de volgende 5 ondercategorieën, van een totaal van 5.

Pagina’s in categorie "Onderwijsinstellingen"

Deze categorie bevat de volgende 7 pagina’s, van in totaal 7.