Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Tilburg CowBoys (TCB): verschil tussen versies

Regel 1: Regel 1:
Dit kunstenaarscollectief bestaat uit Hans d’Olivat, Chris Gribling en Sander van Bussel. Hun projecten bestaan vaak uit een combinatie van alledaagse verschijnselen, met een zeer verrassende invalshoek. Zo ontwierpen zij in 2004 voor [[L’Avventura]] de Sterrengalerij voor de Douchezanger, waarbij het gezang van douchende mensen via straatputten te horen was. In 2004 volgde de Bouwradio Showroom, een project met een verzameling door bouwvakkers gemaakte radio’s. In 2005 bracht TCB tijdens de Tilburgse kermis ([[kermis-ontstaan]]) de PrijzenRuilpost. In 2006 werd op de advertentiepagina van het [[Stadsnieuws]] de langlopende quasi-novelle Het Feuilleton geïntroduceerd, met als schrijvers Jeroen de [[Leijer]], D’Olivat en Nick J. [[Swarth]]. Ook in 2006 werd de verhalen-dvd Tafelgenoten uitgebracht voor mensen met een eenzame kerst. In 2007 presenteerde TCB het project Tilburgse Luchten, waarbij in zes kliko’s typisch Tilburgse luchten te ruiken waren. In 2009 volgde het driedaagse evenement AutoSalon en in 2010 de reeks Sterke verhalen vertellen.
+
Dit kunstenaarscollectief bestaat uit Hans d’Olivat, Chris Gribling en Sander van Bussel. Hun projecten bestaan vaak uit een combinatie van alledaagse verschijnselen, met een zeer verrassende invalshoek. Zo ontwierpen zij in 2004 voor [[L’Avventura]] de Sterrengalerij voor de Douchezanger, waarbij het gezang van douchende mensen via straatputten te horen was. In 2004 volgde de Bouwradio Showroom, een project met een verzameling door bouwvakkers gemaakte radio’s. In 2005 bracht TCB tijdens de Tilburgse kermis ([[kermis - ontstaan]]) de PrijzenRuilpost. In 2006 werd op de advertentiepagina van het [[Stadsnieuws]] de langlopende quasi-novelle Het Feuilleton geïntroduceerd, met als schrijvers Jeroen de [[Leijer]], D’Olivat en Nick J. [[Swarth]]. Ook in 2006 werd de verhalen-dvd Tafelgenoten uitgebracht voor mensen met een eenzame kerst. In 2007 presenteerde TCB het project Tilburgse Luchten, waarbij in zes kliko’s typisch Tilburgse luchten te ruiken waren. In 2009 volgde het driedaagse evenement AutoSalon en in 2010 de reeks Sterke verhalen vertellen.
  
 
[[Categorie:Tilburgs_Lexicon]]
 
[[Categorie:Tilburgs_Lexicon]]

Versie van 28 mei 2011 om 12:54

Dit kunstenaarscollectief bestaat uit Hans d’Olivat, Chris Gribling en Sander van Bussel. Hun projecten bestaan vaak uit een combinatie van alledaagse verschijnselen, met een zeer verrassende invalshoek. Zo ontwierpen zij in 2004 voor L’Avventura de Sterrengalerij voor de Douchezanger, waarbij het gezang van douchende mensen via straatputten te horen was. In 2004 volgde de Bouwradio Showroom, een project met een verzameling door bouwvakkers gemaakte radio’s. In 2005 bracht TCB tijdens de Tilburgse kermis (kermis - ontstaan) de PrijzenRuilpost. In 2006 werd op de advertentiepagina van het Stadsnieuws de langlopende quasi-novelle Het Feuilleton geïntroduceerd, met als schrijvers Jeroen de Leijer, D’Olivat en Nick J. Swarth. Ook in 2006 werd de verhalen-dvd Tafelgenoten uitgebracht voor mensen met een eenzame kerst. In 2007 presenteerde TCB het project Tilburgse Luchten, waarbij in zes kliko’s typisch Tilburgse luchten te ruiken waren. In 2009 volgde het driedaagse evenement AutoSalon en in 2010 de reeks Sterke verhalen vertellen.