Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

CuBra: verschil tussen versies

 
Regel 1: Regel 1:
In 1999 startte Stichting [[Volzin]] de website Literair Tilburg. Omdat de site spoedig een groeiend provinciaal karakter kreeg, werd ze door Ed [[Schilders]] en Frans [[Tooten]] in 2000 voortgezet als CuBra en in 2001 ondergebracht in de Stichting Cultureel Brabant. De website bevat een grote diversiteit aan rubrieken en onderwerpen, zoals auteurs en hun werk, bijzondere bomen, Brabants dialect, devotieprentjes, graffiti, heemkunde, liedjes, publicaties, recepten, beeldende kunst, fotografie en allerlei andere culturele uitingen en verschijnselen. Speciale aandacht is er voor het werk van onder anderen Cees [[Robben]] en Anton [[Roothaert]]. De huidige redactie wordt gevormd door Schilders, Joep [[Eijkens]], Han van Meegeren, Ben van de Pol en Jan de Jong.[[Category:Tilburgs Lexicon]]
+
In 1999 startte Stichting [[Volzin]] de website Literair Tilburg. Omdat de site spoedig een groeiend provinciaal karakter kreeg, werd ze door Ed [[Schilders]] en Frans [[Tooten]] in 2000 voortgezet als CuBra en in 2001 ondergebracht in de Stichting Cultureel Brabant. De website bevat een grote diversiteit aan rubrieken en onderwerpen, zoals auteurs en hun werk, bijzondere bomen, Brabants dialect, devotieprentjes, graffiti, heemkunde, liedjes, publicaties, recepten, beeldende kunst, fotografie en allerlei andere culturele uitingen en verschijnselen. Speciale aandacht is er voor het werk van onder anderen Cees [[Robben]] en Anton [[Roothaert]].
 +
 
 +
[[Categorie:Tilburgs_Lexicon]]

Versie van 22 mei 2011 om 14:55

In 1999 startte Stichting Volzin de website Literair Tilburg. Omdat de site spoedig een groeiend provinciaal karakter kreeg, werd ze door Ed Schilders en Frans Tooten in 2000 voortgezet als CuBra en in 2001 ondergebracht in de Stichting Cultureel Brabant. De website bevat een grote diversiteit aan rubrieken en onderwerpen, zoals auteurs en hun werk, bijzondere bomen, Brabants dialect, devotieprentjes, graffiti, heemkunde, liedjes, publicaties, recepten, beeldende kunst, fotografie en allerlei andere culturele uitingen en verschijnselen. Speciale aandacht is er voor het werk van onder anderen Cees Robben en Anton Roothaert.