Snijders, Paulina: verschil tussen versies

 
Regel 5: Regel 5:
  
  
Snijders studeerde aan de Universiteit Twente, volgde een postdoctorale opleiding ''Public Controlling'' aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en bekwaamde zich verder - onder andere op INSEAD - op het gebied van leiderschap en verandermanagement. Snijders was sinds 2015 directeur ''Control en Compliance'' van het Erasmus Medisch Centrum. Daarvoor was zij werkzaam bij het Academisch Medisch Centrum Amsterdam als directeur Financiën en Control. Eerder was ze werkzaam bij de Universiteit Twente, de Algemene Rekenkamer en het Ministerie van VWS. Paulina Snijders is de tweede vrouw die lid is van het CvB, eerder was [https://nl.wikipedia.org/wiki/Yvonne_van_Rooy  Yvonne van Rooy] het [[eerste vrouwelijke collegelid]].
+
Snijders studeerde aan de Universiteit Twente, volgde een postdoctorale opleiding ''Public Controlling'' aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en bekwaamde zich verder - onder andere op INSEAD - op het gebied van leiderschap en verandermanagement. Snijders was sinds 2015 directeur ''Control en Compliance'' van het Erasmus Medisch Centrum. Daarvoor was zij werkzaam bij het Academisch Medisch Centrum Amsterdam als directeur Financiën en Control. Eerder was ze werkzaam bij de Universiteit Twente, de Algemene Rekenkamer en het Ministerie van VWS. Paulina Snijders is de tweede vrouw die lid is van het CvB, eerder was [https://nl.wikipedia.org/wiki/Yvonne_van_Rooy  Yvonne van Rooy] het [[eerste vrouwelijke collegelid]] en tevens de eerste vrouw in het land die collegevoorzitter van een universiteit was.
  
 
[[Categorie:Tilburg_University]]
 
[[Categorie:Tilburg_University]]

Huidige versie van 19 mei 2020 om 13:02

BalkTiu.jpg

Bestuurskundige Paulina Snijders (Etten-Leur, 1965) is per 15 februari 2018 vicevoorzitter en lid van het College van Bestuur. Ze is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoeringsportefeuille. Deze functie koppelt bestuurlijke aandacht voor de ondersteunende processen aan het strategische- financiële- en vastgoedbeleid. Jan Hommen, toenmalig voorzitter van het Stichtingsbestuur zei bij haar aantreden dat “zowel het Stichtingsbestuur als CvB verheugd zijn over de komst van Paulina Snijders. Zij koppelt een warme, open persoonlijkheid aan een sterke drang tot excellentie. Door de benoeming blijft bestuurlijke aandacht voor de ondersteunende processen behouden met aandacht voor lange termijn financieel beleid en risicomanagement. Door een herverdeling van portefeuilles ontstaat er tevens ruimte voor het uitbouwen en intensiveren van de relaties met de buitenwereld voor de collegevoorzitter.”

Snijders.jpg


Snijders studeerde aan de Universiteit Twente, volgde een postdoctorale opleiding Public Controlling aan de Vrije Universiteit van Amsterdam en bekwaamde zich verder - onder andere op INSEAD - op het gebied van leiderschap en verandermanagement. Snijders was sinds 2015 directeur Control en Compliance van het Erasmus Medisch Centrum. Daarvoor was zij werkzaam bij het Academisch Medisch Centrum Amsterdam als directeur Financiën en Control. Eerder was ze werkzaam bij de Universiteit Twente, de Algemene Rekenkamer en het Ministerie van VWS. Paulina Snijders is de tweede vrouw die lid is van het CvB, eerder was Yvonne van Rooy het eerste vrouwelijke collegelid en tevens de eerste vrouw in het land die collegevoorzitter van een universiteit was.