Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Moses, Gertrud Cere

Gertrud Cere Moses
Afbeelding gewenst
Volledige namen Gertrud Cere Moses
Geboortedatum 12-01-1909
Geboorteplaats Bitterfeld (D)
Adres Jan van Beverwijckstraat 33
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat ongehuwd
Beroep onbekend
Overlijdensdatum 03-09-1942
Plaats van overlijden Auschwitz
Bijzonderheden Omgekomen in concentratiekamp Auschwitz.

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers

Individuele gebeurtenis

Gertrud Cere Moses kwam in 1940 naar Tilburg, vanuit Den Haag, in 1939 vanuit Leipzig naar Nederland. Gedeporteerd op 28 augustus 1942 naar Westerbork. Omgekomen in het concentratiekamp Auschwitz.

Woonadres

Jan van Beverwijckstraat 33 (Tilburg)

Geheugen van Tilburg