Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Kuijlen, Adrianus Petrus Christianus

Adrianus Petrus Christianus Kuijlen
Afbeelding gewenst
Volledige namen Adrianus Petrus Christianus Kuijlen
Geboortedatum 12-05-1893
Geboorteplaats Tilburg
Adres Broekhovenseweg 190
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Gehuwd
Naam echtgeno(o)t(e) Elisabeth Cornelia Maria van Reusel
Beroep Smid
Overlijdensdatum 23-09-1944
Plaats van overlijden Tilburg

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.


Individuele gebeurtenis

Hij stond op 23 september 1944 op de hoek Broekhovenseweg / Nieuwe Goirleseweg te kijken naar voorbijtrekkende Duitse troepen. Het was kort vóór vijf uur in de namiddag. Plotseling werd er vanuit een voorbijrijdende auto of vanaf een motor geschoten. Hij werd dodelijk in het hoofd geraakt.