Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Korput, Joannes Josephus Elisabeth van der

Joannes Josephus Elisabeth van der Korput
>ce86badd-f35c-0d53-2d7b-66d18989d8f1.jpg
Volledige namen Joannes Josephus Elisabeth van der Korput
Geboortedatum 27-01-1918
Geboorteplaats Tilburg
Adres Industriestraat 7
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Ongehuwd
Beroep Etaleur
Overlijdensdatum 11-05-1940
Plaats van overlijden Dordrecht

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Individuele gebeurtenis

Sneuvelde bij de gevechten rond Dordrecht en werd aldaar op de Algemene Begraafplaats begraven. In 1948 herbegraven op de RK begraafplaats aan de Bredaseweg, eregraf, vak 46, blok N, nummer 18.