Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Konings, Godefridus Wilhelmus Matheus

Godefridus Wilhelmus Matheus Konings
Volledige namen Godefridus Wilhelmus Matheus Konings
Geboortedatum 05-05-1909
Geboorteplaats Tilburg
Adres Koningshoeven 189
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Gehuwd
Naam echtgeno(o)t(e) Joanna Henrica van Hees
Beroep Koperslager
Overlijdensdatum 13-05-1940
Plaats van overlijden Rhenen

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Gebeurtenis

Sneuvelde bij de verdediging van de Grebbeberg.


Dossier Zoeklicht

In 2019 verscheen een artikel in het Brabants Dagblad over een gevonden foto met daarop de gesneuvelde soldaat Goof Konings. De foto werd aangeboden op de Duitse e-Bay website. De Ermeloër Michiel Teunisse ging op zoek naar de persoon op de foto en slaagde daar wonderwel in. Zijn verslag over dit onderzoek en het artikel in de krant staan hieronder.

Bestanden

Bestand:Verslag Zoeklicht.pdf

Het artikel over de zoektocht in het Brabants Dagblad