Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Iepenlaan 50-jarig jubileum

Iepenlaan
Iepenlaan.jpg
Iepenlaan 50-jarig jubileum.
Iepenlaan
Gouden Bruiloftsparen Iepenlaan 2017.JPG
De zes Gouden bruidsparen. V.l.n.r.: Ad en Riky van Kempen, Els van de Zande, Willy en Wim Leenders, Betsy en Albert ten Thy, Marty Scheepens, Berry van de Zande, Joop Scheepens, Annelies en Cees van den Assem.
Iepenlaan
Iepenlaan 2.jpg
Het strandbadje in de Iepenlaan.
Iepenlaan
Zuster Annelies.jpg
Optreden van "Zuster" Annelies.

In 1967 ontstond de wijk Zeshoeven en de Iepenlaan was één van de eerste straten. De pas getrouwde stellen betrokken 50 jaar geleden hun woning en je kon toen nog de bus uit Berkel door de velden aan zien komen. Na verloop van tijd zijn een aantal mensen verhuisd en is er “jong bloed” in de straat komen wonen. De buurtjes hebben een goede onderlinge band en een groot samenhorigheidsgevoel. Als het nodig is, kunnen ze altijd een beroep op elkaar doen.

Op 24 september 2017 vierde de buurt het 50-jarig jubileum van de straat, die dan ook afgezet was om er een feesttent te plaatsen. Maar er was nog een andere belangrijke reden om feest te vieren. Er waren zes echtparen in de straat, die 50 jaar getrouwd waren. Dit zijn: Cees en Annelies van den Assem, Joop en Marthy Scheepens, Ad en Riky van Kempen, Berry en Els van de Zande, Wim en Willy Leenders en Albert en Betsy ten Thij. Natuurlijk werd hier tijdens het feest ook uitgebreid over gepraat en werden ze door allen toegezongen.

Het feest startte met een gezamenlijke lunch en aansluitend was er een genoeglijk samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje. Natuurlijk was ook aan de kinderen gedacht. Er stond een springkussen, een “zwembadje” in een tuin en er waren van allerlei spelletjes, zoals sjoelen en darten. Zuster Annelies kwam langs en liet 50 jaar Iepenlaan de revue passeren. Het muzikale duo Ton & Tonnie vermaakte iedereen met hun eigen geschreven liedjes met komische teksten. Om 18 uur werd een frietkraam de straat ingereden, wat niet alleen de kinderen geweldig vonden, maar ook de heren uit de straat Hadden zij misschien beloofd vandaag te zullen koken ???

De zon scheen op deze dag uitbundig, wat mede bijdroeg aan een geslaagde dag van de buurtjes uit de Iepenlaan.