Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Gool, Paulus Hendrikus van

Paulus Hendrikus van Gool
Afbeelding gewenst
Volledige namen Paulus Hendrikus van Gool
Geboortedatum 23-10-1913
Geboorteplaats Oosterhout
Adres Herstalsestraat 54
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Gehuwd
Naam echtgeno(o)t(e) Johanna Maria Cornelia den Turck
Beroep Betonwerker
Overlijdensdatum 06-04-1945
Plaats van overlijden Neuengamme (DE)
Bijzonderheden Van Gool is op 7 augustus 1943 enop 19 augustus 1944 gearresteerd in Tilburg om in het kader van de arbeidsinzet te gaan werken in Duitsland.

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden. Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Gebeurtenis

Van Gool is op 7 augustus 1943 enop 19 augustus 1944 gearresteerd in Tilburg om in het kader van de arbeidsinzet te gaan werken in Duitsland.