Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Feist, Jason

Jason Feist
Afbeelding gewenst
Volledige namen Jason Feist
Geboortedatum 1927
Overlijdensdatum 03-03-1945
Plaats van overlijden Tilburg
Bijzonderheden Jason Feist was joods. Onder de naam J. Fisher diende hij bij de Royal Scots Fusiliers.

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Rang en onderdeel

Jason Feist - Fusilier - 6th Bn The Royal Scots Fusiliers

Gebeurtenis

Jason Feist is waarschijnlijk gewond geraakt tijdens de bevrijding van Tilburg en later aldaar overleden.

Feist is begraven op de Algemene begraafplaats aan de Gilzerbaan te Tilburg, vak B, rij 1, graf 14. Grafschrift: WIR FRAGEN IMMER WARUM? DICH WIEDERSEHEN WAR UNSERE GANSE SEHNSUCHT UND HOFFNUNG