Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

CiST: verschil tussen versies

Regel 1: Regel 1:
[[Bestand:CiST.jpg|100px|thumb|left]]Het Bureau Cultuur in School Tilburg werd in 1997 opgericht om een brug te slaan tussen het stedelijke cultuuraanbod en scholen. Maar ook andere instellingen kunnen gebruik maken van de adviezen en het gesubsidieerde programma-aanbod van CiST, dat wordt gepresenteerd in een jaarlijkse brochure. Sinds 2001 staat CiST onder leiding van Jan Stoel en sinds 2008 fungeert het bureau ook als ‘marktplaats’, met bemiddeling tussen cultuurmakelaars, aanbieders en het onderwijs. CiST werd in 2007 gehuisvest in V39 in het [[Veemarktkwartier]].
+
[[Bestand:CiST.jpg|105px|thumb|left]]Het Bureau Cultuur in School Tilburg werd in 1997 opgericht om een brug te slaan tussen het stedelijke cultuuraanbod en scholen. Maar ook andere instellingen kunnen gebruik maken van de adviezen en het gesubsidieerde programma-aanbod van CiST, dat wordt gepresenteerd in een jaarlijkse brochure. Sinds 2001 staat CiST onder leiding van Jan Stoel en sinds 2008 fungeert het bureau ook als ‘marktplaats’, met bemiddeling tussen cultuurmakelaars, aanbieders en het onderwijs. CiST werd in 2007 gehuisvest in V39 in het [[Veemarktkwartier]].
  
 
[[Categorie:Tilburgs_Lexicon]]
 
[[Categorie:Tilburgs_Lexicon]]

Versie van 22 apr 2012 om 19:51

CiST.jpg

Het Bureau Cultuur in School Tilburg werd in 1997 opgericht om een brug te slaan tussen het stedelijke cultuuraanbod en scholen. Maar ook andere instellingen kunnen gebruik maken van de adviezen en het gesubsidieerde programma-aanbod van CiST, dat wordt gepresenteerd in een jaarlijkse brochure. Sinds 2001 staat CiST onder leiding van Jan Stoel en sinds 2008 fungeert het bureau ook als ‘marktplaats’, met bemiddeling tussen cultuurmakelaars, aanbieders en het onderwijs. CiST werd in 2007 gehuisvest in V39 in het Veemarktkwartier.