Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Businessclub Udenhout & Berkel Enschot

De BUBE telt momenteel 150 leden en heeft zich voorgenomen om in de komende jaren een vereniging te zijn waar ondernemers die in Berkel-Enschot of Udenhout wonen en/of werken niet meer omheen kunnen.

Het bestuur heeft om dat te bereiken een toekomstvisie geformuleerd die inhoudt dat de BUBE een businessclub moet zijn waarin ondernemers zich thuis voelen, waar ondernemers er voor ondernemers zijn, waar samenwerking met elkaar voorop staat en het gunnen van werk aan elkaar vergemakkelijkt wordt.

Om dat te bereiken wil de BUBE een afspiegeling zijn van het MKB met een aantrekkingskracht door de diversiteit aan ondernemers, een zakelijke uitstraling, tegelijkertijd laagdrempelig, open en toegankelijk en getuigend van een professionele aanpak. Op die manier draagt het netwerk van BUBE bij aan uw profilering als ondernemer met een stevige vleug ontspanning. Dit profiel moet het mogelijk maken om het doel van de businessclub zoals in de statuten verwoord vorm te geven en te bereiken.