Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Brokken, Joannes Franciscus Antonius

Joannes Franciscus Antonius Brokken
Afbeelding gewenst
Volledige namen Joannes Franciscus Antonius Brokken
Geboortedatum 05-08-1925
Geboorteplaats Tilburg
Adres St. Annastraat 17
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Ongehuwd
Beroep brood/banketbakker
Overlijdensdatum 07-11-1946
Plaats van overlijden Indonesië

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.


Gebeurtenis

Brokken kwam door een noodlottig ongeval om het leven. Toen zijn compagnie aan het oefenen was, ontplofte door onbekende oorzaak een mortiergranaat, waardoor hij door een scherf getroffen werd en op slag dood was.