Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Blink, Frans Hendrik

Frans Hendrik Blink
Afbeelding gewenst
Volledige namen Frans Hendrik Blink
Geboortedatum 03-12-1920
Geboorteplaats Leeuwarden
Adres Heikantsebaan 223
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Ongehuwd
Beroep Opzichter
Overlijdensdatum 31-05-1944
Plaats van overlijden Bergen-Belsen (DE)

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Literatuur

Ad de Beer en Gerrit Kobes, Het groeiend aantal slachtoffers. Een aanvulling op ‘Het leven gebroken’. In: Tilburg. Tijdschrift voor geschiedenis, monumenten en cultuur, jaargang 21, 2003, nr. 1, p. 26-29

Externe link

Frans Hendrik Blink op Oorlogsbronnen.nl