Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Ven-van de Pol, Maria Huberdina in ´t

Maria Huberdina in 't Ven-van de Pol
Volledige namen Maria Huberdina in 't Ven-van de Pol
Geboortedatum 20-03-1885
Geboorteplaats Goirle
Adres Jan Heinstraat 21
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat gehuwd
Naam echtgeno(o)t(e) Cornelis Maria Adrianus in ´t Ven
Overlijdensdatum 21-02-1945
Plaats van overlijden Tilburg
Bijzonderheden Overleden ten gevolge van een bombardement in de omgeving van het Wilhelminapark op 21 februari 1945.

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Gebeurtenis

Zij wandelde met Marijke Hengeveld, een bij haar ondergebrachte evacué uit Valburg (Betuwe) in de omgeving van het Wilhelminapark. Beiden werden dodelijk getroffen. De moeder van Marijke lag i.v.m. een bevalling in het ziekenhuis te Tilburg.