Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Veeke, Franciscus Petrus

Franciscus Petrus Veeke
Afbeelding gewenst
Volledige namen Franciscus Petrus Veeke
Geboortedatum 24-07-1923
Geboorteplaats Dinteloord
Adres C 173
Woonplaats Oisterwijk
Burgerlijke staat ongehuwd
Beroep machinist
Overlijdensdatum 03-03-1945
Plaats van overlijden Krefeld-Uerdingen (DE)
Bijzonderheden Overleden t.g.v. een bombardement tijdens zijn verplicht verblijf in Duitsland. Bericht van overlijden ontvangen op 13 januari 1948 uitvaartdienst gehouden in Oisterwijk op 19-01-1948.

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Gebeurtenis

Externe link