Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Tilburg University (wetenschappelijke instituten)

Naast de vijf faculteiten kent Tilburg University de TiasNimbas Business School, die onder meer (post-doctorale) masteropleidingen verzorgt. Het is een samenwerkingsverband tussen Tilburg University en de Technische Universiteit Eindhoven. Ook diverse onderzoeksinstituten behoren tot de Tilburg University, waarvan er enkele gevestigd zijn in het Tias-gebouw (Tilburg University (gebouw)).

Voorbeelden zijn het IVA (Instituut voor sociaal-wetenschappelijk beleidsonderzoek en advies), Globus (Instituut voor Globalisering en Duurzame Ontwikkeling), Telos (Brabants Centrum voor Duurzaamheidvraagstukken), het Nexus Instituut, OSA (Organisatie voor Strategisch Arbeidsmarktonderzoek), CentER Applied Research voor toegepast economisch onderzoek, het Centrum voor Maatschappelijk Ondernemen, het Oldendorff Research Institute voor fundamenteel sociaal-wetenschappelijk onderzoek, INTERVICT, internationaal instituut voor victimologie, BABYLON, centrum voor studies van de multiculturele samenleving en het European Banking Center.