Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Beule, de - Steen, van der

Advertentie
Naam ... de Beule
Geboortedatum ..-..-.... te ....
Overlijdensdatum ..-..-.... te ....
Beroep
Naam vrouw .... van der Steen
Geboortedatum ..-..-.... te ....
Overlijdensdatum ..-..-.... te ....
Beroep Radiesthediste / helderziende / telepathe
Huwelijksdatum ..-..-....


Kinderen
Nelly


Familie De Beule woonden van november 1954 tot maart 1967 in dit pand aan Prins Hendrikstraat 29.

De vrouw des huizes had een zeer bijzonder gave. Dat werd in die tijd en in een dorp natuurlijk met argusogen bekeken. Mevrouw De Beule was paranormaal begaafd. Ze werd gevraagd om een zieke man (de heer Adriaanse uit de Antoniusstraat in Waalwijk) te bezoeken. De familie had al veel artsen geraadpleegd en het ging niet goed met hun vader. Mevrouw De Beule werd benaderd omdat zij wellicht iets meer kon vertellen over de zieke man. Toen mevr. De Beule bij de heer Adriaanse was, kwam er ook een pastoor binnen. Mevrouw De Beule vertelde tegen de pastoor dat hij zelf nierklachten had en dat hij daar serieus na moest laten kijken! De pastoor antwoordde dat hij voor de zieke man kwam en niet voor haar. Enige tijd later stierf de pastoor aan nierklachten......


Als het ongelukkige kindje van het zaadwinkeltje van Piet Kieboom een aanval kreeg, gingen ze met het kind naar mevr. De Beule en dan ging het weer beter.
Heeft u meer informatie over deze personen? opdekaart@veerserfgoed.nl