Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Riel, Adrianus Wilhelmus van

Adrianus Wilhelmus van Riel
Volledige namen Adrianus Wilhelmus van Riel
Geboortedatum 16-06-1923
Geboorteplaats Tilburg
Adres Ruwerstraat 12
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Ongehuwd
Beroep Spoeler
Overlijdensdatum 18-05-1944
Plaats van overlijden Molenschot
Bijzonderheden Hij was ondergedoken in België i.v.m. de arbeidsinzet. Op weg naar huis voor een familiebezoek liep hij vast op een controle bij Molenschot (Breda). Hij gaf geen gehoor aan het bevel om te stoppen, sloeg op de vlucht en werd in de rug geschoten.

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Gebeurtenis