Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Riding, Richard Norman

Richard Norman Riding
Afbeelding gewenst
Volledige namen Richard Norman Riding
Geboortedatum 38 jaar
Overlijdensdatum 08-05-1945
Plaats van overlijden Berkel-Enschot

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Rang en onderdeel

Richard Norman Riding - Sapper - 952 Rly. Operating Coy

Gebeurtenis

Samen met vijf medesoldaten sneuvelde hij in Berkel-Enschot toen hun voertuig tegen een boom botste.

Behalve Riding kwamen om:

Richard Norman Riding is begraven op de Algemene begraafplaats aan de Gilzerbaan te Tilburg, vak B, rij 1, graf 20. Grafschrift: ETERNAL REST GIVE UNTO HIM, O LORD AND MAY HE REST IN PEACE. AMEN