Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Put, Johannes Wilhelmus van de

Johannes Wilhelmus van de Put
ddf66ab5-5041-b6f6-36e3-ac8c5a6f3a09.jpg
Volledige namen Johannes Wilhelmus van de Put
Geboortedatum 16-08-1886
Geboorteplaats Tilburg
Adres Simon Stevinstraat 16
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Gehuwd
Naam echtgeno(o)t(e) Cornelia Maria Jansen
Beroep Wollenstoffenwever
Overlijdensdatum 05-10-1944
Plaats van overlijden Tilburg

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Gebeurtenis

Hij werd beschoten door de Duitse politie wegens het steken van aardappelen bij de Willem II-kazerne. Hij werd per ziekenauto naar het ziekenhuis vervoerd, maar was bij aankomst daar overleden.