Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Ooms, Jeannette Cornelia Martha

Jeannette Cornelia Martha Ooms
Staand derde van links (met witte strik) Jeannette Ooms.
Volledige namen Jeannette Cornelia Martha Ooms
Geboortedatum 29-08-1920
Geboorteplaats Tilburg
Adres Ringbaan Oost 166
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Ongehuwd
Beroep leerling-verpleegster
Overlijdensdatum 16-02-1941
Plaats van overlijden Rotterdam

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden. Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Gebeurtenis

Omgekomen tijdens het bombardement op Rotterdam in de nacht van 15 op 16 februari 1941. Het Sint Franciscusziekenhuis werd hierbij getroffen en onder de tien slachtoffers bevond zich ook de leerling-verpleegster Jeannette Ooms uit Tilburg.