Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

O'Connell, Bernard Joseph

Bernhard Joseph O'Connell
Afbeelding gewenst
Volledige namen Bernhard Joseph O'Connell
Geboortedatum 1916
Overlijdensdatum 18-12-1945
Plaats van overlijden Tilburg

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden. Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Rang en onderdeel

Bernard Joseph O'Connell - Private - Pioneer Corps

Gebeurtenis

Bernard Joseph O'Connell is begraven op de Algemene begraafplaats aan de Gilzerbaan te Tilburg, vak B, rij 1, graf 33. Grafschrift: NOT GONE FROM MEMORY BUT GONE TO HIS FATHER'S HOME ABOVE. HIS THREE CHILDEREN

Externe link