Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Linde, Willem van der

Willem van der Linde
Volledige namen Willem van der Linde
Geboortedatum 14-07-1924
Geboorteplaats Rotterdam
Adres Korvelplein 12
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Ongehuwd
Beroep Politiebeambte
Overlijdensdatum 09-12-1944
Plaats van overlijden Neuengamme (DE)
Bijzonderheden Hij werd gearresteerd omdat hij na zijn opleiding tot politieagent weigerde met de Duitse politie samen te werken.

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.


Gebeurtenis

Bijlage

Zijn nicht Annemieke van der Linde heeft een levensbeschrijving gemaakt van haar oom Willem. Dat levensverhaal staat in de bijlage.

Bestand:Document-Van-der-Linde-TilburgWiki.pdf