Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Lepper, Joannes Franciscus Maria de

Joannes Franciscus Maria de Lepper
533841d6-ff0a-3769-4325-9e84fb6414cf.jpg
Volledige namen Joannes Franciscus Maria de Lepper
Geboortedatum 09-12-1898
Geboorteplaats Tilburg
Adres Rozenplein 20
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Gehuwd
Naam echtgeno(o)t(e) Johanna Cornelia Rozen
Beroep Arbeider
Overlijdensdatum 02-08-1942
Plaats van overlijden Dachau (DE)

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Gebeurtenis

Gearresteerd vanwege lidmaatschap van de C.P.N. (Communistische Partij Nederland). Hij werd na zijn arrestatie overgebracht naar kamp Schoorl en vervolgens via Amersfoort en Neuengamme naar Dachau.

Websites