Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

LAN

We zijn gestart in een zolderkamer in Berkel-Enschot, in 1969. Voor onze eerste klant Burcht Conserven tekenden we drie palletiseermachines, een lader en losser. Daarna groeide ons bedrijf in de jaren negentig aanzienlijk. In 1995 is 90% export. Op dat moment worden complete machinelijnen voor conserven- en pet food-fabrieken gemaakt.


Robotisering: focus op data en meer capaciteit

In de jaren na 2000 wilden onze klanten steeds meer data en capaciteit. Robots werden geïntegreerd in onze handling systemen om aan deze behoeften te voldoen. In juli 2015 nemen we Abar Automation BV over, gevestigd in Halfweg bij Amsterdam. De productie van end-of-line automatiseringssystemen voor zakken, kratten, stretch- en flow-wrapped producten wordt toegevoegd aan ons portfolio. En vanaf nu? We werken samen met universiteiten en innovatieve startups, om op onderwerpen als industrie 4.0, digital twins en big data onderscheidend te kunnen zijn. Ready to move your business!