Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Jones, William

William Jones
Afbeelding gewenst
Volledige namen William Jones
Geboortedatum 1916
Geboorteplaats Crumpsall, Lancashire (GB)
Burgerlijke staat Gehuwd
Naam echtgeno(o)t(e) Catherine Jones
Overlijdensdatum 22-09-1944
Plaats van overlijden Tilburg

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden. Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Rang en onderdeel

William Jones - Private - 7Th Bn Seaforth Highlanders

Gebeurtenis

Jones maakte deel uit van de Seaforth Highlanders (15e Schotse Divisie) die vanuit Geel (BE) richting Best trokken. Hij overleed in Tilburg als krijgsgevangene. Hij is begraven op de Algemene begraafplaats aan de Gilzerbaan te Tilburg, vak A, rij 2, graf 45. Grafschrift: BELOVED HUSBAND OF CATHERINE AND DEAR DADDY OF DAVID. HE DIED THAT WE MIGHT LIVE