Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Gebr. Huybregts

Gebr. Huybregts
Pand van Gebr. Huybregts Logistiek Bv aan de Belle van Zuylenstraat 5. Foto Wil van Dusseldorp, collectie Regionaal Archief Tilburg.

Gebr. Huybregts startte in 1925 als transportbedrijf onder de naam M. Huybregts. Het bedrijf begon met het laden van kolen met paard en wagen en onderhield diensten in de regio Tilburg. In 1954 schafte de zaak de eerste vrachtwagen aan en in de jaren zestig legde zij zich toe op opslag en distributie. In 1968 werd een bedrijfshal met kantoorruimte geopend op industrieterrein Loven. In hetzelfde jaar richtte directeur-eigenaar Jan Huybregts de werkmaatschappij Koeltransport Tilburg op. In 1972 werden twee distributiehallen gebouwd en in 1994 volgde een uitbreiding met extra opslagruimte. In 1997 werd een bedrijfspand op industrieterrein Katsbogten gebouwd, dat in 2001 werd uitgebreid. Tegenwoodig bestaat de Huybregts Groep uit diverse werkmaatschappijen.