Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Fennell, Allan Burtt

Allan Burtt Fennell
Afbeelding gewenst
Volledige namen Allan Burtt Fennell
Geboortedatum 1920
Woonplaats Merton Abbey, Surrey (GB)
Burgerlijke staat gehuwd
Naam echtgeno(o)t(e) Joyce Joan Fennell
Overlijdensdatum 10-05-1945
Plaats van overlijden Berkel-Enschot

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Rang en onderdeel

Allan Burtt Fennell - Corporal - 952 Rly. Operating Coy

Gebeurtenis

Fennell is samen met vijf medesoldaten omgekomen in Berkel-Enschot, toen hun voertuig tegen een boom botste.

Behalve Fennell kwamen om: Douglas Haigh Howland, Percy William Grainger, Frederick Millership, Charles Richard Seymour en Richard Norman Riding.

Allan Burtt Fennell is begraven op de Algemene begraafplaats aan de Gilzerbaan te Tilburg, vak B, rij 1, graf 21. Grafschrift: SO MANY BEAUTIFUL MEMORIES OF THE ONE WE SHALL NEVER FORGET