Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Dun, Hubertus Maria Cornelis van

Hubertus Maria Cornelis van Dun
Afbeelding gewenst
Volledige namen Hubertus Maria Cornelis van Dun
Geboortedatum 12-10-1904
Geboorteplaats Tilburg
Adres Fabriekstraat 2
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Ongehuwd
Overlijdensdatum 12-05-1940
Plaats van overlijden Zeemansgraf

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Gebeurtenis

Duitse jagers en duikbommenwerpers bestookten schepen voor de kust van Engeland, in het Kanaal en in het Nauw van Calais. Bij één van deze aanvallen kwam Hubertus van Dun om het leven aan boord van een onbekende Noorse boot.

Websites