Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Doremalen, Theodorus Josephus Cornelis van

Theodorus Josephus Cornelis van Doremalen
Volledige namen Theodorus Josephus Cornelis van Doremalen
Geboortedatum 19-03-1923
Geboorteplaats Tilburg
Adres Broekhovenseweg 250
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Ongehuwd
Overlijdensdatum 24-08-1944
Plaats van overlijden Buchenwald (DE)

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Gebeurtenis

Hij was ondergedoken in verband met de arbeidsinzet en werd op 8 november 1943 door de Duitse politie gearresteerd. Hij werd overgebracht naar het concentratiekamp Buchenwald en kwam om het leven op 24 augustus 1944 ten gevolge van een bombardement op de steengroeven van het kamp.