Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Dongen, Johannes Carolus van

Johannes Carolus van Dongen
025ebd84-a4f8-7c37-49ca-e7b2062c2c2b.jpg
Volledige namen Johannes Carolus van Dongen
Geboortedatum 05-01-1921
Geboorteplaats Loon op Zand
Adres Bloemfonteinstraat 18
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Ongehuwd
Beroep Brood- en banketbakker
Overlijdensdatum 23-05-1948
Plaats van overlijden Batavia (ID)
Bijzonderheden Raakte ernstig gewond bij een vechtpartij en werd overgebracht naar het Militair Hospitaal, waar hij overleed.

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Gebeurtenis


Bronnen

Kooistra, Jack, Laatste bericht. Ereveld van Indië en Nieuw-Guinea, opgedragen aan ruim 5300 slachtoffers(2008), pag. 131