Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Davis, Frederick Albert

Frederick Albert Davis
Afbeelding gewenst
Volledige namen Frederick Albert Davis
Geboortedatum 1919
Woonplaats Wigan, Lancashire (GB)
Burgerlijke staat Ongehuwd
Overlijdensdatum 20-06-1945
Plaats van overlijden Tilburg

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Rang en onderdeel

Frederick Albert Davis - Leading Aircraftman - RAF

Gebeurtenis

Davis is begraven op de Algemene begraafplaats aan de Gilzerbaan te Tilburg, vak B, rij 1, graf 28. Grafschrift: "SO MANY WORLDS, SO MUCH TO DO SO LITTLE DONE, SUCH THINGS TO BE" MOTHER, DAD & DAPHNE