Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

Dannenberg, Wally

Wally Dannenberg
Afbeelding gewenst
Volledige namen Wally Dannenberg
Geboortedatum 18-12-1896
Geboorteplaats Berlijn (DE)
Adres Daendelsstraat 72
Woonplaats Tilburg
Burgerlijke staat Ongehuwd
Overlijdensdatum 14-05-1943
Plaats van overlijden Sobibor (PL)
Bijzonderheden Omgekomen in concentratiekamp Sobibor.

Geef de oorlog een gezicht!

Kun jij ons helpen met het schrijven van het levensverhaal van deze persoon?

Hoewel het meer dan 75 jaar geleden is dat er een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog blijft het belangrijk de slachtoffers te herdenken. We willen door hun verhaal te vertellen de slachtoffers eren en de herinnering levend houden

Alle Tilburgse oorlogsslachtoffers zijn opgenomen in de Wiki Midden-Brabant en we streven er naar van ieder een levensbeschrijving en foto op te nemen.

Helaas hebben we van sommigen maar beperkte of soms helemaal geen informatie. We hebben jouw hulp nodig deze levensverhalen vast te leggen door ontbrekende informatie aan te vullen met verhalen of foto’s. We ontvangen je reactie graag via info@regionaalarchieftilburg.nl o.v.v. Wiki Oorlogsslachtoffers.

Gebeurtenis

In februari 1941 wonen Wally Dannenberg, haar moeder en haar broer Paul nog in Amsterdam, Maasstraat 81 II. Zij duiken onder in Tilburg bij N. Landewijk, Daendelsstraat 72. Daar zijn zij op 17 april 1943 gearresteerd.

Gezinsleden

Wally Dannenberg was een dochter van Dannenberg-Wolff, Emma en een zus van Dannenberg, Paul.

Woonadres

Daendelsstraat 72

Externe link

Joods Monument