Cookies helpen ons onze services aan te bieden. Door onze services te gebruiken stemt u in met het gebruik van onze cookies.

't Eerste stapje

't Eerste Stapje is een gezellig kleinschalig kinderdagverblijf in een natuurrijke omgeving, gelegen op het terrein van Stichting Prisma in Biezenmortel. U bent binnen 3 minuten bij het kinderdagverblijf en Buiten Schoolse Opvang, afslag Biezenmortel op de N65.

't Eerste Stapje verzorgt reguliere kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Het kinderdagverblijf biedt 2 ruime verticale groepen, waar verschillende hoekjes voor de kinderen gecreëerd zijn. Naast de groepen is er een 3+ activiteiten ruimte, poppenhoek, bouw hoek en speelhal met glijbaan waar ze heerlijk kunnen spelen als het buiten slecht weer is. De ruime tuin grenst aan de wei waar de schaapjes lopen en samen met de kinderen onderhouden we een moestuin. Daarnaast, biedt 't Eerste Stapje ook Buiten Schoolse Opvang aan.

Buiten de deuren van het dagverblijf zijn er nog vele activiteiten die we met de kinderen ondernemen. Er is op het terrein alleen bestemmingsverkeer wat stapvoets moet rijden. Gezellig met de kinderen wandelen en de kleintjes mee in de wandelwagen of met de bakfiets er op uit. Naar de kinderboerderij, de speeltuin, de manege, bossen en het park. En dat allemaal op loopafstand voor de kinderen. Bij ons proberen we de thuissituatie zoveel mogelijk na te streven, zoals de slaapritmes en de voedingstijden. Samen met de ouders houden we dit bij in een schriftje. Daarbij hoort ook het gezellig samen spelen, het ondernemen van activiteiten en het stimuleren van de ontwikkelingsmogelijkheden van de het kind.